Twee parachutisten storten neer op vliegveld Teuge: ‘Ik sta er niet meer raar van te kijken’

UPDATE en VIDEOTwee parachutisten zijn vanmiddag neergestort bij vliegveld Teuge in de gemeente Voorst. Eén parachutist is met ernstig letsel in een traumahelikopter naar het traumacentrum in Nijmegen gebracht. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
 1. Zutphen voorziet schadeclaim bij monumentenstatus Meisjesvakschool, bespreking achter gesloten deuren
  PREMIUM
  infographic

  Zutphen voorziet schade­claim bij monumenten­sta­tus Meisjesvak­school, bespreking achter gesloten deuren

  De voormalige Meisjesvakschool in Zutphen wordt voorlopig nog niet aangewezen als gemeentelijk monument. Zo’n monumentenstatus kan Zutphen mogelijk geld gaan kosten als de eigenaren van het pand naar de rechter stappen. Eerder zijn de eigenaren met de gemeente overeengekomen dat er appartementen op de locatie mogen komen. In het huidige pand is dat volgens hen niet mogelijk.
 2. Minima in Lochem krijgen toch een goedkope zorgverzekering, minima Zutphen juist in onzekerheid
  PREMIUM

  Minima in Lochem krijgen toch een goedkope zorgverze­ke­ring, minima Zutphen juist in onzeker­heid

  Bijna 800 inwoners van de gemeente Lochem met een laag inkomen kunnen toch gebruik blijven maken van een goedkope collectieve ziektekostenverzekering van de gemeente. Nadat Salland Zorgverzekeringen dit jaar abrupt stopte met de zorgpolis vreesde Lochem minima geen collectieve zorgverzekering meer aan te kunnen bieden. De relatief onbekende zorgverzekeraar Aevitae biedt uitkomst.
 3. Knuffelsafari in Zutphen, dit is waarom er deze week knuffeldieren achter de ramen staan in Noordveen
  PREMIUM

  Knuffelsa­fa­ri in Zutphen, dit is waarom er deze week knuffeldie­ren achter de ramen staan in Noordveen

  Grote vogels, schildpadden, beren en konijnen. Achter talloze ramen in de wijk Noordveen staan de hele week grote knuffeldieren. Kinderen uit de wijk in Zutphen kunnen langs de ramen lopen op knuffelsafari. Het is een onderdeel van een alternatieve feestweek die inwoners van de wijk houden omdat de ‘Week van de Wijk’ dit jaar niet door kan gaan vanwege coronamaatregelen.