Volledig scherm
PREMIUM
Een jongen uit Zutphen is in de natuurspeeltuin in het Berkelpark in Zutphen door een man in zijn schouder gebeten. © Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Verwarde man bijt kind in schouder in speeltuin Zutphen

Een verwarde man heeft gistermiddag een kind gebeten in een natuurspeeltuin in Zutphen. Het jonge slachtoffer speelde met kinderen van een buitenschoolse opvang (bso) langs de rivier De Berkel toen een verwarde man op hem afliep en hem in zijn schouder beet. 

De bso heeft aangifte gedaan bij de politie. De politie tast in het duister over wie de man is.

Het bijtincident vond plaats in de speeltuin in het Berkelpark. De jongen, zelf afkomstig uit Zutphen, speelde met kinderen van BSO Bolderburen. Het voorval heeft veel indruk gemaakt bij andere kinderen en ouders die ook in de speeltuin waren. 

,,Ik laat mijn kinderen er voorlopig niet meer alleen spelen’’, bekent Saràh Westerink. De Zutphense was maandagmiddag met twee kinderen van 6 en 8 jaar en haar zeven maanden oude baby in de natuurspeeltuin toen enkele kinderen van BSO Bolderburen Zutphen kwamen aanrennen en aan leiders van de bso naast haar vertelden dat de jongen in zijn schouder was gebeten.