Vrouw aangereden op parkeerplaats bij supermarkt in Zutphen, dader gaat ervandoor

videoEen vrouw is vanmiddag met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht nadat ze was geraakt door een automobilist die met hoge snelheid over een parkeerplaats scheurde. De automobilist is na de aanrijding doorgereden. 

 1. Geschiedenisles met een verrassende twist: kaarten voor muziektheater over rampjaar 1572 in Zutphen te koop

  Geschiede­nis­les met een verrassen­de twist: kaarten voor muziekthea­ter over rampjaar 1572 in Zutphen te koop

  De kaartverkoop voor Zutphen 1572: Ramp & Veerkracht is gestart. In dit muziektheater herdenkt Zutphen op ludieke wijze dat de stad in 1572 gebukt ging onder belegeringen en oorlog, en daarnaast het ontstaan van de Staat der Nederlanden. De voorstelling vol met geschiedenis, muziek, zang, dans en theater wordt van 20 tot en met 30 oktober gespeeld in de Walburgiskerk.
 2. Nadine (34) strijdt tegen ongewenst imago van haar baan: ‘Mensen hebben verkeerd beeld’
  PREMIUM
  5

  Nadine (34) strijdt tegen ongewenst imago van haar baan: ‘Mensen hebben verkeerd beeld’

  Veroordeelden begeleiden bij een werkstraf of ex-gevangen begeleiden na hun straf. Dat is zo'n beetje het beeld wat vele Nederlanders hebben van een reclasseringswerker. Aan die beeldvorming moet wat veranderen, vindt Nadine Cremers (34). Om van het geitenwollensokkenimago af te komen deelt de Achterhoekse elke dag haar belevenissen en strubbelingen op Instagram. ,,Ik hoop een beetje begrip bij te brengen.’’