MHC-trainer Michael Engelblik werd in 1994 bondscoach van de hockeysters van Maleisië, in aanloop naar de Commonwealth-games.
Volledig scherm
MHC-trainer Michael Engelblik werd in 1994 bondscoach van de hockeysters van Maleisië, in aanloop naar de Commonwealth-games. © Jeroen Jazet

Waarom de oud-bondscoach van Maleisië nu de hockeysters van derdeklasser Zutphen traint

Het liefst was Michael Engelblik (61) na zijn avontuur als bondscoach van de Maleisische hockeysters tot en met de Commonwealth Games van 1998 in het buitenland gebleven. Het liep echter anders. Inmiddels is hij met zes punten uit twee wedstrijden begonnen bij de hockeysters van derdeklasser MHC Zutphen. ,,Want het niveau boeit me eigenlijk helemaal niet.”

  1. Panden in Zutphen en Terwolde van failliet vastgoedfonds verkocht: miljoenen verdampt
    PREMIUM

    Panden in Zutphen en Terwolde van failliet vastgoed­fonds verkocht: miljoenen verdampt

    De bijna driehonderd mensen die hun spaargeld hebben belegd in het failliete vastgoedfonds Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds (EZG) uit Deventer hebben nog altijd geen euro teruggezien van hun belegging. Veel geld lijkt er ook niet meer te verdelen: van de 7,4 miljoen euro die EZG ophaalde bij investeerders, is na verkoop van panden in Zutphen en Terwolde nog slechts 1,2 miljoen over. De rest is verdampt.