Woon-zorgcentrum Den Bouw uit Warnsveld is op de vingers getikt, maar heeft inmiddels voldoende orde op zaken gesteld.
Volledig scherm
PREMIUM
Woon-zorgcentrum Den Bouw uit Warnsveld is op de vingers getikt, maar heeft inmiddels voldoende orde op zaken gesteld. © Arjan Gotink

Warnsvelds woonzorgcentrum Den Bouw ontsnapt aan dwangsom van Inspectie

Net op tijd is woon-zorgcentrum Den Bouw uit Warnsveld ontsnapt aan een dreigende dwangsom. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) beëindigt de last onder dwangsom, die was opgelegd vanwege de manier waarop de zorginstantie omging met medicatie voor cliënten. 

 1. Minima in Lochem krijgen toch een goedkope zorgverzekering, minima Zutphen juist in onzekerheid
  PREMIUM

  Minima in Lochem krijgen toch een goedkope zorgverze­ke­ring, minima Zutphen juist in onzeker­heid

  Bijna 800 inwoners van de gemeente Lochem met een laag inkomen kunnen toch gebruik blijven maken van een goedkope collectieve ziektekostenverzekering van de gemeente. Nadat Salland Zorgverzekeringen dit jaar abrupt stopte met de zorgpolis vreesde Lochem minima geen collectieve zorgverzekering meer aan te kunnen bieden. De relatief onbekende zorgverzekeraar Aevitae biedt uitkomst.
 2. Woningmarkt in de regio nog steeds op hol, maar wat zijn de meest bijzondere uitschieters?
  PREMIUM

  Woning­markt in de regio nog steeds op hol, maar wat zijn de meest bijzondere uitschie­ters?

  De woningmarkt in onze regio is onverminderd oververhit. De meeste huizen gaan nog altijd als warme broodjes over de toonbank. De gemiddelde looptijd van verkochte woningen bedraagt 28 dagen, terwijl 88 procent van de huizen binnen 90 dagen van eigenaar wisselt, blijkt uit cijfers van de NVM. Maar er zijn natuurlijk altijd extremen en uitschieters. Wat zijn nu woningen die juist niet verkopen? Waar staan de huizen met de hoogste vraagprijs en waar kun je terecht met een kleine beurs?