Wie jat er toch steeds zeldzame emblemen van legerjassen uit de Tweede Wereldoorlog??

videoVoor de zoveelste keer werden in dumpzaak Militaria4You in Zutphen zeldzame emblemen uit de Tweede Wereldoorlog van een legerjas getrokken. De mannen, vermoedelijk vader en zoon, krijgen nog tot vrijdag de tijd om berouw voor hun zonden te tonen. Anders zet eigenaar Ruud van Nieuwenhoven de kraakheldere beelden van hun brutale diefstal online en gaat hij naar de politie. 

 1. Nationale brandweertitel voor team uit Zutphen: ‘Wij gaan letterlijk voor elkaar door het vuur’
  PREMIUM
  Video

  Nationale brandweer­ti­tel voor team uit Zutphen: ‘Wij gaan letterlijk voor elkaar door het vuur’

  Het is feest bij het Zutphense brandweerkorps. Zes spuitgasten uit de Hanzestad behaalden afgelopen zaterdag in Harskamp de Nederlandse titel in de landelijke TAS-HD klasse. Het Zutphense brandweerteam presteerde bij het bestrijden van een in scene gezette brand het beste van de negen finalisten en leverde in de persoon van Martijn van der Linde (37) tevens 's lands beste bevelvoerder. Ook in 2010 legden de Zutphense brandweerlieden beslag op de titel.
 2. Dwergteckel Takkie doodgebeten door bullmastiff in bos bij Zutphen: ‘Ik hoor haar nog kermen’
  PREMIUM
  Video

  Dwergtec­kel Takkie doodgebe­ten door bullmas­tiff in bos bij Zutphen: ‘Ik hoor haar nog kermen’

  Een heerlijke, zonnige wandeling met haar hond door het Veldesebos aan de rand van Warnsveld. Dat was afgelopen donderdagmiddag het plan van Tineke Kloosterboer uit Zutphen. Maar het uitje met haar dwergteckel Takkie veranderde in een complete nachtmerrie. Voor haar ogen werd de teckel doodgebeten door een andere hond. ,,Ik blijf die film maar afspelen in mijn hoofd.’’