In de buurt van de Anne Flokstraschool in Zutphen zijn menselijke uitwerpselen gevonden. De politie zoekt naar een wildpoeper. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
In de buurt van de Anne Flokstraschool in Zutphen zijn menselijke uitwerpselen gevonden. De politie zoekt naar een wildpoeper. Foto ter illustratie. © Google Streetview

Wildpoeper al weken actief in Zutphense wijk: ‘Het was zo recht van vorm en er lagen papieren zakdoekjes bij’

Al enkele weken wordt de buurt rondom de Prins Clausstraat in Zutphen besmeerd door een wildpoeper. Agenten van de wijk Noordveen willen graag weten wie dit op zijn geweten heeft.

6 reacties

 • A Gerritsen

  2 weken geleden
  Je mag hier ook niks meer....🤣🤣
 • Guus Smolders

  2 weken geleden
  Wildpoepen, is dat niet in strijd met de stikstofregels? Heeft betrokkene wel de juiste stikstof berekening laten uitvoeren en vergunning aangevraagd?
 • henck Keijser

  2 weken geleden
  een mens is toch niet minder dan een hond!!!!
 • Cor Peters

  2 weken geleden
  G. Gertzen...@ 'Je moet toch ergens op bezuinigen'. Dat doen we hier ook...Wij gebruiken in deze dure tijden, het papier aan beide zijden.
 • Gertzen

  2 weken geleden
  Je moet toch ergens op bezuinigen in deze tijden . G Gertzen
 1. Bijna alle lichten op groen voor nieuwe speeltuin in Zutphense Dichtersbuurt: ‘Moet sociale hart van de wijk worden’
  PREMIUM

  Bijna alle lichten op groen voor nieuwe speeltuin in Zutphense Dichters­buurt: ‘Moet sociale hart van de wijk worden’

  Kinderen in de Zutphense Dichtersbuurt kunnen mogelijk volgend jaar al veilig spelen in een grote natuurspeeltuin. Daarmee komt een vurige wens uit van enkele ouders uit die wijk. Zij proberen al vijf jaar een vervanging te krijgen voor het kleine, sterk verpauperde speeltuintje aan het Genestetplein. ,,Hier ligt straks wat moois, dat de hele buurt meer aanzien geeft.’’