Volledig scherm
PREMIUM
Woonzorgcentrum Den Bouw in Warnsveld. © Archief/Arjan Gotink

Woonzorgcentrum in Warnsveld schoot tekort bij het uitdelen van medicijnen

De veiligheid van cliënten van woonzorgcentrum Den Bouw in Warnsveld was in gevaar omdat er structureel onzorgvuldig werd omgegaan met het uitdelen van medicijnen. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd tikte het woonzorgcentrum op de vingers.

Als woonzorgcentrum Den Bouw het uitdelen van medicijnen aan cliënten niet binnen twee weken verbetert, dan wachten hoge boetes. Elke dag dat daarna het medicijnbeleid niet op orde is, dreigt de inspectie forse boetes te geven. Den Bouw is een woonzorgcentrum met 55 appartementen en biedt ook thuiszorg, dagopvang en thuiszorg in de nabije omgeving van de locatie in Warnsveld.

  1. Mark uit Zutphen is koning, nee de keizer, van de unieke glazen zwembaden voor de jetset die niet alleen in geld wil zwemmen
    PREMIUM

    Mark uit Zutphen is koning, nee de keizer, van de unieke glazen zwembaden voor de jetset die niet alleen in geld wil zwemmen

    Zelf woont Mark Hoentjen in een gewoon huis in Zutphen. Zijn klandizie verkeert in de absolute upper class met huizen van een miljoen euro en meer. Hij bouwt in het atelier van zijn Zutphense bedrijf Underwaterwindows spectaculaire transparante wanden voor zwembaden en pools van regeringsleiders, koninklijke families en succesondernemers, topvoetballers en topartiesten.