Om ’t Warnshuus onder te kunnen brengen in een nieuw gemeentelijk sport- en accommodatiebedrijf int de gemeente Zutphen een opgelopen huurachterstand van bijna 3 ton niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Om ’t Warnshuus onder te kunnen brengen in een nieuw gemeentelijk sport- en accommodatiebedrijf int de gemeente Zutphen een opgelopen huurachterstand van bijna 3 ton niet. © Archieffoto Arjan Gotink

Zutphen streept huurachterstand weg bij 't Warnshuus die inmiddels is opgelopen tot bijna 3 ton

Ondanks een vrijwel optimale bezetting zijn de jaarlijkse opbrengsten van ’t Warnshuus de afgelopen jaren niet voldoende geweest om de kosten te dekken. De huurachterstand bij de gemeente Zutphen is daardoor opgelopen tot bijna 300.000 euro. Om het nieuw op te richten gemeentelijk sport- en accommodatiebedrijf te kunnen starten int Zutphen deze tonnen niet meer.

1 reactie

 • Ronald Huberts

  4 maanden geleden
  Zutphen speelt weer voor sinterklaas. Eerst voor dat achterlijke zwembad en nu weer voor de bejaardensoos in Warnsveld.
 1. Nicoline was maanden bezig met speurtocht rond mysterieus koffertje (en nu is het opgelost)
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Nicoline was maanden bezig met speurtocht rond mysterieus koffertje (en nu is het opgelost)

  In de weggeefkast van Nicoline Franke in Zutphen lag pas geleden ineens een mysterieus koffertje. Daarin paspoorten, rijbewijzen, een trouwboekje en wat kleine zwart-witfoto’s. De naam die in de papieren voorkwam: Plagge. Nicoline plaatste berichten in de Stentor-rubriek Lezers voor Lezers en op deze site verscheen een artikel. Nu heeft Nicoline beet. Het mysterie van het koffertje is opgelost.