Volledig scherm
2015-01-22 12:54:29 GRONINGEN - Politieagenten verrichten een aanhouding. Arrestatie, handboeien, politie, agent, agenten. ANP XTRA KOEN VAN WEEL © ANP XTRA

Zutphenaar bedreigt omstanders met messen, politie trekt vuurwapen tijdens arrestatie

Een 26-jarige man uit Zutphen is gistermiddag in zijn woonplaats opgepakt. Hij had zes messen bij zich en bedreigde een aantal mensen.

Rond 14.30 uur kreeg de politie meerdere meldingen dat er in het centrum iemand rondliep met messen. De man zou ook mensen hebben bedreigd. Agenten in Zutphen keken vervolgens naar de man uit. Op de Coehoornsingel werd de man op zijn fiets gezien. Politieagenten maanden de fietser tot stoppen, maar de fietser ging hier niet op in. 

Agenten duwden hem vervolgens van zijn fiets. De man ging daarna nog steeds niet in op de aanwijzingen van de agenten. De agenten trokken vervolgens hun wapen en brachten de situatie onder controle. De 26-Zutphenaar had in totaal zes messen in zijn bezit.

  1. In ‘The Voice’ schitterende Ziggy (18) kon in Zutphen niet zichzelf zijn
    PREMIUM
    Video

    In ‘The Voice’ schitteren­de Ziggy (18) kon in Zutphen niet zichzelf zijn

    Bijna twee miljoen kijkers zagen Ziggy Krassenberg gisteren in The Voice of Holland vol overtuiging Queens ‘Too much love will kill you’ zingen. Alle coaches draaiden hun stoelen en Ziggy, die tot april in Zutphen woonde, koos voor Anouk. Aan met name Zutphense jongeren bewaart de achttienjarige Ziggy slechte herinneringen. ,,Ik heb veel last gehad van pesterijen en één keer ben ik zelfs een keer met een fles drank gemept.”