Tülay Tanaydin van het bedrijf De Bruin Tankbouw heeft er eigenhandig voor gezorgd dat er op het dak van het bedrijf bijen staan.
Volledig scherm
PREMIUM
Tülay Tanaydin van het bedrijf De Bruin Tankbouw heeft er eigenhandig voor gezorgd dat er op het dak van het bedrijf bijen staan. © Jeroen Jazet

Zutphens bedrijf maakt voor even geen opslagtanks, maar honing

‘De bijtjes van De Bruin’: zo noemt Tülay Tanaydin de honingbijen in twee kasten op het dak van het gelijknamige bedrijf aan de Oostzeestraat in Zutphen. In de kantine krabden de nijvere werknemers van het bedrijf gisteren de raten leeg en legden zo de laatste hand aan het eindproduct. Nee, geen opslagtanks – hun dagelijkse werk – maar honing.

  1. Alwéér drugspand gesloten in Zutphen, wat gebeurt er met de bewoner(s)? ‘We laten niemand aan lot over’
    PREMIUM

    Alwéér drugspand gesloten in Zutphen, wat gebeurt er met de bewoner(s)? ‘We laten niemand aan lot over’

    Het gebeurde in Zutphen alweer voor de achtste keer dit jaar: sluiting van een drugspand door burgemeester Annemieke Vermeulen, ditmaal aan de Beethovenstraat. Zij gaf onlangs in een interview met de Stentor aan stevig in te zetten op de aanpak van drugsoverlast. Zutphen lijkt harder door te pakken dan veel andere gemeenten. Wat gebeurt er met de bewoner(s) van een gesloten pand?