Michael Krassenberg, tussen leden van de band Wide Open. De Zutphense muzikant overleed gisteren plotseling. Hij werd 61 jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Michael Krassenberg, tussen leden van de band Wide Open. De Zutphense muzikant overleed gisteren plotseling. Hij werd 61 jaar. © Archief/Bob Bakker

Zutphense gitarist Michael Krassenberg is niet meer: ‘Een alfamannetje met een hart van goud’

Er ging gisteren een schok door de Zutphense muziekscene, toen Michael Krassenberg plotseling overleed op 61-jarige leeftijd. De (rock)gitarist speelde in talloze bands. Trad op in de regio, maar ook op grote festivals als Bospop (Weert). Veel muzikanten in Zutphen en omgeving bewaren warme herinneringen aan de vader van The Voice-zanger Ziggy.

  1. Tranen bij Lochemse Yvonne en Berry bij hoge Canadese onderscheiding: ‘Helemaal sprakeloos’
    PREMIUM
    Met video

    Tranen bij Lochemse Yvonne en Berry bij hoge Canadese onderschei­ding: ‘Helemaal sprakeloos’

    Canada is ‘24 uur per dag, 7 dagen per week’ een passie van Yvonne en Berry Swarthoff uit Lochem. Zij hebben veel werk verricht voor het land en daarom werd het stel verrast met een hoge Canadese onderscheiding, ‘Sovereign’s Medal for Volunteers’. Slechts vier Nederlanders gingen ze ooit voor. De Canadese kolonel Marc LaFortune reisde vandaag af naar Lochem om de twee te verrassen.