Marco Mout heeft zijn pijlen gericht op BN’ers als Wesley Sneijder en Ellie Lust.
Volledig scherm
PREMIUM
Marco Mout heeft zijn pijlen gericht op BN’ers als Wesley Sneijder en Ellie Lust. © Arjan Gotink

Zutphense jongerenwerker Marco gaat viraal na woedend bericht over gokreclames: ‘Bedenk je eens wat dit met kinderen doet’

Marco Mout (59) is woest op de nieuwe regels voor online gokken. De oprichter van jongerenwerkplaats Walhallab in Zutphen werkt dagelijks met verslaafde jongeren. Steeds vaker ziet hij online gokproblemen voorbijkomen. „Dit is normaliseren van iets wat abnormaal is.”

3 reacties

 • Marieke Veer

  5 maanden geleden
  En dan reclame over je Bacardi kennis bij dit stuk 🤣
 • A.M. Berben

  5 maanden geleden
  Echt liberalisme in de Nederlandse politiek om deze ellende toe te staan, net als in het land van de ongeremde mogelijkheden met gigantisch veel verslaafden....... De politici die zich nu stilhouden zullen straks vast wel gaan roepen als dat politiek lekker uitkomt, maar het feit dat deze wetgeving er nu is toont aan dat "Den Haag" zich helemaal niets aantrekt van de realiteit op straat. Daardoor blijft Marco een roepende in de woestijn en gaat er straks verder bezuinigd worden op zorg!
 • Theo van Hees

  5 maanden geleden
  Inderdaad gokverslaving zal toenemen zeker nu het vrij gegeven is. Ach ja de kosten om er vanaf te komen bij verslaving betaald de bevolking wel weer. Nederland weer op z'n best.