In het Zutphense café Camelot is vorige week een persoon binnen geweest die besmet was met corona. Daardoor zijn zo'n 7 personeelsleden van het café ook besmet geraakt. Volgens politicus Thierry Baudet een bewijs dat de coronapas niet werkt.
Volledig scherm
PREMIUM
In het Zutphense café Camelot is vorige week een persoon binnen geweest die besmet was met corona. Daardoor zijn zo'n 7 personeelsleden van het café ook besmet geraakt. Volgens politicus Thierry Baudet een bewijs dat de coronapas niet werkt. © Kevin Hagens

Zutphense kroegbaas die café sloot om corona-uitbraak, zegt over tweet Baudet: ‘Staat haaks op wat ik bedoel’

Kroegeigenaar Remy Koppel van café Camelot in Zutphen, dat afgelopen weekend de deuren sloot wegens een corona-uitbraak, is ontstemd na een tweet van Thierry Baudet. De Forum voor Democratie-voorman gebruikte afgelopen weekend de kroeg als voorbeeld voor zijn standpunt tegen de coronapas.

1 reactie

 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  FvD en de PVV blinken niet uit in intellectueel gedrag, ik zou me er ook verre van houden.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  10

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Wandelen over Kerkpad 2.0 langs erf boze boer, het kan vanaf nu in Zutphen: ‘Hopelijk einde aan jaren gedonder’
  PREMIUM

  Wandelen over Kerkpad 2.0 langs erf boze boer, het kan vanaf nu in Zutphen: ‘Hopelijk einde aan jaren gedonder’

  Een houten klaphekje, met daarnaast - in de berm - een bord: verboden voor wandelaars. Dat verbod geldt voor het stuk van het Zutphense Kerkpad dat over het erf van boer Hans van Schooten loopt. Het klaphekje staat aan weerszijden van de omlegging van het pad. Die omleiding moet een einde maken aan een hoop gelazer tussen wandelaars en de boer. De Stentor nam de proef op de som en liep het ‘Kerkpad 2.0’ een paar keer op en neer.