De 16-jarige Sterre Koning presenteerde maandagavond in Utrecht haar boek 'Sterre, waarom wachten tot je later groot bent?'. Ze vertelt openhartig over haar carrière en bekendheid en de ups en downs die daarbij horen. Sterre wil andere tieners inspireren met haar boek.
Volledig scherm
PREMIUM
De 16-jarige Sterre Koning presenteerde maandagavond in Utrecht haar boek 'Sterre, waarom wachten tot je later groot bent?'. Ze vertelt openhartig over haar carrière en bekendheid en de ups en downs die daarbij horen. Sterre wil andere tieners inspireren met haar boek. © Chantal Antonides

Zutphense Sterre Koning (16) wacht niet tot ze groot is en brengt nu al een boek uit

Pas 16 jaar en nu al een boek uit. Sterre Koning uit Zutphen presenteerde maandagavond in Utrecht STERRE. Waarom wachten tot je later groot bent?. Sterre vertelt in het boek over haar carrière en de ups en downs die ze beleeft. De havo-scholiere zingt, presenteert, acteert, danst, speelt gitaar, vlogt en is model. Ze won in maart de prestigieuze Nickelodeon Kids Choice Award.

Mensen die een boek over hun leven uitbrengen, doen dat doorgaans als ze al lang en breed volwassen zijn. Jij bent nog maar een tiener die aan het begin staat. Waarom wilde je een boek uitbrengen?