Volledig scherm
Wijnbar Nic & ik Zutphen zat bij de top 15 wijnbars van Nederland. V.l.n.r. Nicolai Huls, Bibi Bodegom, Gijs Roebers en Koen van der Poel. © Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Zutphense wijnbar valt buiten de prijzen op horecavakbeurs

De Zutphense wijnbar Nick&Ik is tijdens de Horecava niet in de prijzen gevallen. De nieuwe wijnbar aan de Sprongstraat was genomineerd in de categorie ‘Wine Bar of the year 2018'. Tijdens de horecavakbeurs ging de prijs naar de Groningse wijnbar Barrel.

De vijftien genomineerde wijnbars kregen de afgelopen maanden bezoek van mystery-guests. De score van deze geheime bezoeken samen met het aantal publieksstemmen leidde tot een eindscore. De Groningse Wijnbar eindigde hierdoor op een eerste plek, voor Het Eigendom uitRotterdam en wijnbar Shiraz uit Amsterdam. Nick&Ik uit Zutphen was de enige uit het Stentor-gebied afkomstige genomineerde wijnbar. 

  1. Het Dagelijks Bestaan alsnog naar Vitens-terrein in Zutphen
    PREMIUM

    Het Dagelijks Bestaan alsnog naar Vi­tens-ter­rein in Zutphen

    Jeugdzorginstelling Het Dagelijks Bestaan mag toch naar het terrein aan de Weg naar Vierakker verhuizen waar tot 2016 een waterwinstation van Vitens in gebruik was. De gemeente Zutphen gaat met de sloop van enkele gebouwen vanaf februari eerst het gebied bouw- en woonrijp maken. De verwachting is dat Het Dagelijks Bestaan daarna vanaf begin mei kan gaan bouwen en in september op de nieuwe plek van start zal gaan.