Volledig scherm
PREMIUM
Boh Foi Toch op de Zwarte Cross, met uiterst links Willem te Molder, in het midden Hans Keuper en rechts Paul Kemper. © eric brinkhorst

Boh Foi Toch: al elf jaar een vaste waarde op de Zwarte Cross

LICHTENVOORDE/ GROENLO - Waar het elk jaar weer de vraag welke artiesten er optreden op de Zwarte Cross, is één band al elf jaar een vaste waarde: Boh Foi Toch. Een gesprek met bassist Willem te Molder uit Groenlo over verleden, heden en toekomst.

De traditie was altijd: zondagmorgen, Boh Foi Toch om 10.30 uur in de Megatent. Maar dit jaar spelen jullie pas om 13.00 uur.
Willem te Molder: ,,Klopt, daar hebben we al veel reacties op gehad. Sommigen vinden het jammer, anderen vinden het fijn dat ze nu eindelijk kunnen uitslapen voor ze ons kunnen zien.

Zelf zijn wij vooral benieuwd of we kunnen opboksen tegen de andere artiesten. Om 10.30 uur hadden wij alles voor ons alleen, er waren geen andere bands aan het spelen. Nu overlappen met we met Miss Montreal en The Mavericks. Ook best wel goeie artiesten, ja...”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.