Volledig scherm
De fiets is populair op het Zwarte Crossterrein. Daar speelt de Fiets Fix Service op in. © Luc Nijhuis

Fiets kapot tijdens de Zwarte Cross? De gebroeders Hofstede fixen ’m voor je

LICHTENVOORDE/ GROENLO - Fiets kapot tijdens de Zwarte Cross? Of na afloop je fiets kwijt? Gelukkig is er dan de Fiets Fix Service van de fietsenmakende broers Marc en Peter Hofstede.

Net als in voorgaande jaren opent Hofstede Tweewielers, met vestigingen in Beltrum, Borculo, Ruurlo en Groenlo, een tijdelijke vestiging in Lichtenvoorde, bij de fietsenstalling bij de hoofdentree van de Zwarte Cross.

Want het zal je maar gebeuren. Kom je er na een dag op de Zwarte Cross achter dat je band lek is of je voorlamp weigert. Tegen een kleine vergoeding kun je uit de penarie worden geholpen.

Zelfs voor de ‘fietslozen’ is er hoop. Wil je naar huis maar je hebt geen fiets meer of geen fiets bij je, kun je voor 75 euro goede tweedehandsfiets met werkende verlichting kopen. „Vorig jaar kregen we steeds vaker de vraag of mensen een fiets konden kopen om thuis te komen”, zegt Peter Hofstede. En dus hebben hij en zijn broer nu een voorraadje klaargezet. 

Marc Hofstede: „Dit jaar hebben we ook een luchtstation, waar mensen hun banden zelf op kunnen pompen. Het mooie is dat mensen heel erg blij kunnen worden van een beetje gratis lucht voor hun banden.”

Lees alles over de Zwarte Cross op onze speciale pagina op dg.nl/zwarte-cross

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.